Derfor skal du starte med at løbe!

7 apr, 2021

l

Team Jamie

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gå i gang med at løbe? Ved du ikke helt, om det er din foretrukne motion? Eller mangler du en ordentlig omgang motivation? Så læs med her, hvor vi har samlet en masse gode grunde til, at du skal begynde at løbe.

Løb kræver ingen planlægning

Morgen, middag eller aften – du kan løbe, når du har lyst. Selvfølgelig skal du helst have tid til et efterfølgende bad, inden du skal videre, men fordelen er, at du ikke er afhængig af åbnings- og mødetider.

Det er let at løbe, men heller ikke forbudt at gå

Alle starter et sted. Husk det, når du kommer prustende forbi den overskudsagtige løber med næsen i sky – dén løber var dig engang. Og det er ikke et nederlag at stoppe op og gå et stykke. Hvis du bliver ved, så bliver din form også bedre med tiden!

Du kan løbe, uanset hvor du er

Om du er på ferie, på besøg hos dine forældre eller på forretningsrejse – du kan løbe alle steder! Se det som en oplevelse, at du får lov til at løbe en masse forskellige steder, i stedet for de samme runder i den samme park.

Løb kræver ikke så meget udstyr, men du kan også give den gas

I virkeligheden skal du blot bruge et par løbesko og et sæt løbetøj – og så er du good to go! Og hvis du bare elsker udstyr, så kan du altid supplere med et løbeur, det rigtige headset og alverdens andre løbegadgets!

Det er god motion!

Og så er der den åbenlyse. Det er jo god motion – og det er i hvert fald ikke noget at klage over!