Derfor kan leasing være en fordel for dig

1 okt, 2021

l

Team Jamie

Har du et ønske om en ny bil? Så har du nok allerede undersøgt de forskellige muligheder på markedet. I dag kan du både købe en ny bil, købe en brugt bil eller lease en bil.

Vælger du at lease, kan du i langt de fleste tilfælde få råd til at køre rundt i en utrolig lækker bil fremfor, hvis du vælger at købe en helt ny bil. Du kan blandt andet tage et kig på Audi A3-leasing. Dette er på grund af, at du med leasing opnår en lavere engangsydelse på bilen til sammenligning med en bil, du køber.

Men til gengæld skal du være opmærksom på, at bilen ikke er din efter leasingaftalens udløb. Dog er der sommetider mulighed for, at du kan købe bilen fra forhandleren efterfølgende. Før du giver dig i kast med leasing, bør du altid undersøge vilkårene til fulde, så du ved, om det er den rigtige løsning for dig eller ej.

Er leasing en god idé for mig?

Alt efter hvad du har af kørselsbehov og ønsker, kan det sagtens være en god idé for dig at lease en bil. Først og fremmest vil det være nemt for dig at skifte til en ny bil efter omkring to til tre år. Elsker du at skifte bil jævnligt, er det guld værd for dig.
Derudover er leasing en velegnet løsning, hvis du ikke er interesseret i at eje en bil. Samtidigt er leasing en fordel, hvis du udelukkende mangler en bil i en kortere periode og altså ikke har et ønske om at beholde en bil for evigt.