Den bedste form for opbevaring

6 apr, 2021

l

Team Jamie

Når du flytter hjemmefra første gang i den lille lejlighed på 35 m2, er det begrænset, hvad du har brug for af opbevaring – du har jo kun dine egne ting, og hvis det ikke kan være i lejligheden, er du helt sikkert blevet en haj til at fylde kælderrummet i bedste tetris-stil. Men livet går sin gang, og det medfører ofte, at behovet for opbevaring stiger. Måske flytter du på et tidspunkt sammen med din kæreste, som også har en masse ting, der skal opbevares. Og hvis I senere får nogle børn, vil du med garanti blive overrasket over, hvor meget legetøj kan fylde!

Med andre ord gør opbevaring altså underværker! Det er nemt at rydde op, når du ved, at malergrejet skal placeres bag dén låge, spillene skal stå i dén hylde, og legetøjet skal være i dén kasse. Samtidig giver det en ro for både øje og sind, når småtingene ikke ligger hulter til bulter i det ene hjørne af stuen.

Hvilken opbevaring er den rette løsning?

Ofte kan opbevaring måske virke voldsomt og tage en helt masse plads, men hvad hvis du ønsker en stilren og minimalistisk form for opbevaring, som samtidig er praktisk? Så er Montana et godt sted at kigge. Her får du ikoniske opbevaringsløsninger i mange forskellige størrelser, farver og funktioner. Du kan vælge neutrale toner, som kan passe ind i ethvert hjem, men du kan også vælge moduler i fine farver, og alt efter hvordan du sammensætter dem, kan de næsten udgøre et kunstværk på væggen.