De bedste e-væsker

4 maj, 2021

l

Team Jamie

Har du anskaffet dig en e-cigaret? Hvis ikke, så kan du gøre det lige her. Når den er lagt i kurven, er det tid til at finde ud af, hvilken e-væske du skal smage på – og her er mulighederne uendelige. I dette indlæg får du vores bud på de bedste smage, så du får et overblik over det store udvalg og samtidig en god forudsætning for at vælge.

En frisk ånde hele tiden

Nyder du en konstant frisk ånde, som giver en kølig og opløftende fornemmelse? Så er mentol helt sikkert den rette variant for dig! Mentol har aldrig gjort nogen skade og er samtidig det helt rigtige valg, hvis du før i tiden har røget mentolcigaretter.

Skal du vænne dig af med cigaretter?

I kampen for et rygestop kan det være en god idé at erstatte med en e-cigaret. Derfor er der selvfølgelig fremstillet en e-væske med smag af tobak, så du stille og roligt kan vænne dig af med afhængigheden.

Alt i frugt!

Jordbær, blåbær, hindbær, æble, pære – you name it! Du kan tilmed få exotic-versionen, som er et godt mix af det hele – lidt ligesom når du vælger en multijuice.

Er du en slikmund?

Er du også helt vild med slik – måske lakrids? Så er det jo heldigt, at du kan få den lækre smag på e-væske. Måske det endda kan hjælpe med at give din daglige dosis af lakrids i stedet for at spise slikket.

Få smag af din yndlingsdrikkevare

Nyder du jævnligt en god energidrik? Eller er en cola det bedste, du ved? Uanset hvad, kan du få smagen på e-væske, så du også kan nyde den, når du damper!