Bliv dus med at dampe

28 jul, 2021

l

Team Jamie

Er du på udkig efter en ny måde at ryge på, så er en smart elektronisk cigaret, måske en cigaret for dig. En e-cigaret findes i mange forskellige designs, og er derfor en helt ny verden for dig, der kun er vant til de almindelige cigaretter med tobak og nikotin.

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af forskellige e-cigaretter, som alle er med til at gøre oplevelsen ved at dampe, en smule sjovere og mere spændende, modsat de almindelige cigaretter.

Her kan du frit vælge mellem en masse forskellige smagsvarianter, lige fra de søde smage med frugtsmag, til smag af kage, vanilje og lakrids.

Mulighed for at dampe helt uden nikotin

Vælger du at begynde at dampe, er det modsat de almindelige cigaretter med tobak, ikke nødvendigt at dampe med nikotin. Nogle vælger at dampe for hyggens skyld, og er du også en af dem, så kan du helt enkelt bare vælge nikotinen fra. Her handler det blot om at vælge en e-væske uden nikotin.

På den måde kan du også nemt bruge de smarte elektroniske cigaretter i forbindelse med et rygestop, fordi har mulighed for at justere mængden af nikotin i din e-cigaret.

Et stort udvalg af billige e-cigaretter

Hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af e-cigaretter i forskellige prisklasser. På den måde har du mulighed for at prøve forskellige produkter, og langsomt opgradere til de lidt dyrere e-cigaretter og væsker, i takt med at du bliver mere dus med de mange forskellige væsker og e-cigaretter.