Bevar træerne og gør haven så smuk og naturlig som du kan

3 maj, 2021

l

Team Jamie

Træer er vigtige, og det ved stort set alle. De sørger for, at vi har luft at indånde, de er vigtige bosteder for forskellige dyr, og de ser dejlige ud. Træer i haven er blevet populære, og mange danskere er på vej væk fra den perfekte og velholdte plæne som ligner en golfbane. Det naturlige er ved at tage over i haveverdenen, og hvis man ønsker flere træer i haven, så kan man sagtens selv indføre dem. Man kan også beholde de eksisterende træer frem for at klippe dem ned.

Indfør træer selv eller behold de eksisterende

Det dejlige ved en naturlig have er, at man altid har sit eget lille skovagtige område at søge tilflugt i. Hvem føler sig ikke mere lettet og bedre tilpas, når de går en tur i skoven? Det er nemt at lægge sin stress bag sig og distrahere sig selv en lille smule, når man er i naturen. Ved at beholde de eksisterende træer i baghaven, støtter man også naturen. Der findes mange smarte haveplanter som er fantastisk smukke, men som ikke rigtigt hører til i Danmarks natur.

Brug vilde blomster og planter fra den danske natur

Man kan købe forskellige blomsterblandinger som støtter bierne ved at give dem blomster, som de nemt kan suge nektar fra. Kombinér de fine engblomster med træer, og giv haven et naturligt og dejligt udseende. Find tips til opbinding af træer, og lær hvordan du kan indføre nye træer i din have. Opbinding af træer bruges typisk, når man vil plante spæde træer i sin have eller i en park. Når et træ er bundet op korrekt, sikrer man en mere regelmæssig og opadgående vækst. Du kan med fordel lære hvordan man opbinder træer, ellers kan du få en havemand til at klare opgaven for dig.