Lav en anderledes juleindpakning i år

22 okt, 2022

l

Team Jamie

Når julen kommer, er det endelig tid til at hive ud i skuffen med alt det indpakningspapir, du ikke fik bugt til sidste jul. Måske er du ved at drukne i indpakningspapir og gavebånd i alle regnbuens farver, og så er det godt, at du endelig har mulighed for at få brugt noget af det.

Sjove til og fra kort med klistermærker

Når du giver julegaver, er det godt, hvis de har en personlig betydning. Det kan være, at du pakker din mors julegave ind i gavepapir, der er i hendes yndlingsfarve, eller at du skriver et sødt kort.

En sjov måde, du kan gøre alle gaverne personlige på, er ved at få lavet klistermærker, som du kan putte på julegaverne, og skrive til og fra på.

Du kan enten lave et hyggeligt klistermærke, som for eksempel af familiens hund, kat eller andet kæledyr. Ellers kan du lave klistermærker med dit eget ansigt og skrive til og fra på – det vil helt sikkert give anledning til grin juleaften.

Du kan helt sikkert også selv finde på nogle anderledes og sjove klistermærker, som din familie vil kunne lide. En ting er sikkert, det er i hvert fald en særlig indpakning, hvis der er et til og fra klistermærke, som er udtænkt personligt af dig.

Pynt på dine julegaver

Hvis du er kreativt anlagt, er det helt sikkert ingen sag for dig, at finde på søde og anderledes måder, hvorpå du kan pakke dine julegaver ind.

Hvis du ikke er den mest kreative person, kan du for eksempel putte pynt på som glimmerspray i guld eller rød, en lille tot gran, en flot rød juelsløjfe eller hvid sne-spray.

Flere pakker også deres gaver ind i stofrester, for at spare på papir. Det er også en mulighed.