5 tips til at forbedre din stil

21 dec, 2021

l

Team Jamie

Mange mænd har svært ved at finde ud af, hvordan de kan opgradere deres stil, fordi det kan føles overvældende at finde rundt i de mange modetricks, man kan finde på internettet. Derfor finder du i dette blogindlæg fem enkle råd til at give din stil en lækker opgradering.

1. Køb tøj med den rette pasform

En vigtig del af at se godt ud er at have tøj på, som komplimenterer dig, og her spiller pasformen en enorm rolle. Derfor er det et must, at du tager dine mål og tjekker dine favoritmærkers størrelsesguide, så du kan finde den perfekte størrelse til dig, når du shopper i fysiske butikker eller online.

2. Skaf dig selv et godt udgangspunkt

Når det gælder herretøj, er det et must at have en samling af enkelt og klassisk tøj, som du let kan mixe og matche. Du kan ikke gå galt i byen med en række simple t-shirts, skjorter, bukser og jakker af høj kvalitet som udgangspunkt for dine outfits. Herefter kan du eksempelvis give dine looks et friskt pust med accessoires.

3. Accessoires, accessoires, accessoires

Det er detaljerne, der tæller, så glem ikke dine accessoires! Der findes en masse stilfulde måder at komplementere et look med accessoires. Et musthave for enhver mand vil altid være et lækkert ur og et flot bælte, men det behøver ikke stoppe der. Går du med læsebriller, er det en fremragende mulighed for at udtrykke din stil og give dit ansigt mere kant. Leder du efter flotte og funktionelle læsebriller, er HART & HOLM et godt valg.

4. Vær ikke bange for at eksperimentere

Mange mænd holder sig fra mønstre og andre farver end sort og brun og går dermed glip af en masse stilfulde styles. Det behøver ikke være overvældende og kaotisk at inkorporere mønstre og farver i dine looks, hvis du husker at holde det enkelt. Vælg eksempelvis en jakke i en interessant farve, mens du holder resten af dit outfit neutralt.

5. Vælg mode, der gør dig mere selvsikker

Det vigtigste ved din stil er, at den får dig til at føle dig som en million kroner, når du træder ud af døren. Derfor bør du ikke hoppe på de sidste nye trends, hvis de ikke matcher din stil, fordi det kommer formentlig til at ligge og samle støv i dit garderobeskab, hvis du ikke er vild med at gå i det.