5 sjove sommerferieaktiviteter med børn

31 jul, 2022

l

Team Jamie

En sommerferie med børn kan føles lang, hvis I slet ikke har nogen planer. Men heldigvis findes der en masse sjove sommerferieaktiviteter, som du kan prøve, så I ikke kommer til at kede jer. 

Disse aktiviteter kan I sagtens lave derhjemme, og de fleste af dem koster ikke nogen penge. Læs med videre her og find inspiration til, hvad du kan lave med dine børn i sommerferien.

Idéer til sommerferieaktiviteter med børn

 

  • Byg en hule indenfor eller udenfor – Det er altid sjovt at bygge en hule med sine børn. Hulen kan både være indenfor eller udenfor alt efter vejret. I kan bruge alt lige fra tæpper til dyner, stole, papkasser og meget mere til at bygge en hule.
  • Lav smykker – Hvis du elsker at være kreativ med dine børn, kan I give jer i kast med at lave jeres egne smykker. Du kan eksempelvis købe rocaille perler samt andre perler til projektet.
  • Leg vandkamp i haven – På en varm sommerdag vil I alle sammen højst sandsynligt gerne være udenfor i haven. Hvis I gerne vil køles ned, så hav en vandkamp med dine børn. Det kan I sagtens få en masse tid til at gå med.
  • Lav en skattejagt – De fleste børn elsker en skattejagt. Du kan lave din helt egen skattejagt for dine børn, eller du kan finde en skattejagt online. Skatten kan være noget lækkert slik eller lignende.
  • Spil et spil – Sommeren viser sig ikke altid fra sin bedste side. På kolde og regnfulde dage kan I holde jer indenfor og spille et eller flere spil sammen.