3 gode ideer til en god aften med vennerne

23 apr, 2021

l

Team Jamie

Er aftnerne med vennerne blevet lidt ensartet? Sidder I i akavet stilhed og har hovederne nede i jeres telefoner? Så er det på tide at prøve noget nyt, det skal man jo for at holde flammen i live. Så læs videre og hør hvordan dine hyggeaftner med vennerne, kan genoplives.

Tag på en kulinarisk rejse

Kød, kartofler og sovs, det består de fleste danskers diæt af. Og det kan man også blive træt af. Få en spænende aften med noget nyt mad, og oplev det med vennerne! Om det så er en ny restaurantoplevelse eller noget take away. Find noget I ikke har prøvet før; sushi, pho, mongolsk barbecue eller prøv denne tapas take away i Århus. Måske kan en ny opskrift arbejdes ind i jeres rotation, når der skal laves aftensmad. Så forslå noget eksotisk take away, næste gang du mødes med vennerne.

Støv brætspillene af

Kan du overhovedet huske reglerne til Monopoly? Kalaha? Matador? Måske ikke, men du husker dem sikkert som et hyggeligt tidsfordriv. Så gå igennem det gamle skab, find brætspillene frem og få dem støvet af, før dig og dine venner begynder en legendarisk brætspilsaften. Spil aften væk, opdag klokken er 2 om natten, og I er ikke en gang halvvejs i gennem et spil Monopoly. Har du mistet spillereglerne, så kan de nemt findes online.

Find strandtøjet og badehåndklæderne frem

Vidste du at i Danmark er du aldrig mere end 52 km fra havet? Det betyder en strandtur kan være den perfekte aktivitet, når der skal planlægges noget vennerne. Om aften er der færre folk, køligere klima og en flot udsigt. Find et kort frem, og se hvor din nærmeste strand er. Nu er du klar til en spændende hyggelig aften med vennerne.