3 gode gaver til vinterbørn

19 jul, 2022

l

Team Jamie

Vinterbørn har altid kigget misundeligt efter sommerbørn, når de har fødselsdag. For det er om sommeren, at alt det fede udendørs legetøj kommer frem på markedet. Det er vandgeværer og insektnet.

 

Så hvis du vil give en god gave til en pige, du kender, der har fødselsdag i vintermånederne, skal du virkelig gå i tænkeboksen. Der er ikke meget sjov over et vandgevær, når der er frostgrader. Til gengæld er der sne. Masser af sne. Og der er vel ikke noget sjovere at boltre sig rundt i end et snelandskab.

 

Det kræver bare det rigtige udstyr.

 

Vintertøj

Lige så fedt som det kan være et boltre sig i sneen, lige så tandklaprende koldt kan det også være. Derfor er ordentligt vintertøj alfa og omega, til det legesyge vinterbarn. Vintertøj spænder fra alt til handsker til støvler, og en gave kan findes i alle budgetter.

 

Men en god gave vil være en god pigeflyverdragt, der holder pigen varm og tør hele dagen. Så kan barnet kaste sig bekymringsløst ud i de største snebunker, uden at blive bange for at blive våd og kold.

 

Sneboldformer

En god sneboldkamp får adrenalinen til sprænge i vejret, mens munden smager af metal. Når det rigtigt går for sig, handler det om hurtigt at samle sig en stor bunke snebolde til ammunition. Her er en sneboldformer det perfekte våben til at vinde krigen.

 

En kælk

Om sommeren kan det være svært at savne vinteren. Der er dog en ting man altid kan savne, og det er en hurtig kælketur. Bor barnet i nærheden af en stor bakke, er det oplagt at give en kælk, der kan sende hende rundt i vinterlandskabet med høj hast. Ligesom vintertøj, er der forskel i prisen på kælke, der varierer fra simple til mere komplicerede versioner.