3 generelle gode råd om boxershorts

6 jun, 2022

l

Team Jamie

Der findes nærmest intet bedre end at få nyt undertøj. Det er yderst lækkert at tage et par underbukser på, der aldrig er blevet gået med før. Desuden er det også vigtigt, at du regelmæssigt udskifter dine boxershorts.

Ikke nok med det så skal du ydermere huske at skifte dine boxershorts og ikke have dem på alt for længe. Der findes flere generelle gode råd, når det kommer til boxershorts og underbukser generelt. Læs med videre her. 

Værd at vide om boxershorts

  • Køb nye boxershorts regelmæssigt – Du bør ikke blive ved med at have de samme boxershorts liggende i undertøjsskuffen. I stedet skal du huske at købe nye boxershort regelmæssigt. Det anbefales, at du køber nye boxershort minimum en enkelt gang om året. Er du på udkig efter underbukser, kan du blandt andet tage et kig på boxershorts fra Comfyballs.
  • Skift underbukser hver dag – Nogle mænd bruger de samme boxershorts i flere dage i træk. Dette bør du dog ikke gøre. Rent faktisk bør du skifte dine boxershort efter, at du har haft dem på en gang. Derefter skal du vaske dem.
  • Vask dine boxershorts korrekt – Når du skal vaske dine boxershorts, bør du altid gøre det i koldt vand. Varmt vand kan være med til at skade stoffet. Derudover kan det varme vand medføre, at pletterne sætter sig fast på dine boxershorts. Ydermere bør du vende dine boxershorts på vrangen, inden du vasker dem. Du kan også gøre brug af en pletfjerner, hvis det er nødvendigt.