3 alternative sportsgrene

1 mar, 2022

l

Team Jamie

Vi skal røre os hver dag. Ca. en time, hvis vi gerne vil være sunde. Det siger kostrådene. Til gengæld siger alle personlige trænere at sport også skal være sjovt. Nogle mennesker finder glæde i at løbe rundt på den samme fodboldbane i årevis, for at losse til den samme gamle. De er heldige, for det er ikke alle forundt. Andre mennesker har nemlig brug for at prøve kræfter med nye sportsgrene, for at holde gnisten i live. Der er et hav af sportsgrene derude, som mange mennesker måske ikke kender, og derfor er der altid en ny at kaste sig over.

 

Disc Golf

Disc golf er den perfekte blanding af frisbee og golf. Ligesom med golf, er målet at ramme præcise mål på varierende afstande. Forskellen er bare, at bolden og køllerne er skiftet ud med en frisbee. Begynder du at dyrke disc golf, vil du erfare, at en frisbee ikke bare er en frisbee. Her kan man nørde sit udstyr lige som golfspillere gør med deres golfkøller. Nogle er gode til at flyve langt, andre har mere power på den korte bane.

 

Padel Tennis

Padel tennis er endnu en kombinationssport, vil de fleste konstatere. Her er tale om de to sportsgrene tennis og squash. 2-4 spillere står i glasbur, hvor de to hold er delt af et tennisnet. Med tykke skumketchere er målet at slå tennisbolden over på modstanderens banehalvdel. Padel tennis oplever for tiden et boom. Det skyldes måske særligt, at sporten er tilgængelig for alle, uanset erfaring med tennis.

 

Quidditch

Ja, den er god nok. Sporten fra Harry Potter er blevet samlet op af foreninger over hele landet. Der er selvfølgelig ikke tale om flyvende koste, men sporten udøves med bolde flyvende gennem luften og spillere, der holder om et kosteskaft mellem benene.